I 1904 grundlagde Dronning Louise af Danmark foreningen for syge- og børnepleje på de vestindiske øer og sendte to diakonisser til St. Croix for at bekæmpe den høje barne-dødelighed på øen. I 1917 var det blevet til tre foretagender: et Dronning Louises børnehjem i både Frederiksted og Christiansted, og Ebenezer Vajsenhus for piger i Frederiksted. Da U.S.A. købte dansk Vestindien i 1917, overgik ledelsen af de tre børnehjem til den lutherske kirke i Amerika, og i 1960 til det lutheranske velfærds-selskab, I 1967 blev styre og eje af Dronning Louises Hjem overdraget til en lokal bestyrelse som blev til Lutheran Social Services of the Virgin Islands, Inc./LSSVI ,(den lutherske socialforsorg på Virgin Islands).

LSSVI udvidede sine ydelser in 1980’erne og 90’erne til at omfatte boliger til rimelig pris til ældre med begrænsede indtægter og til evne- og bevægelseshemmede voksne , og døgnpleje til disse personer, og træning i praktiske færdigheder der muliggør en mere selvstændig tilværelse for dem. I 2003 begyndte LSSVI det første
Early Head Start Program (tidligt forspring) som fortsat hjælper småbørn og gravide mødre fra truede omstændigheder.

Ledet af deres motto “støt hinanden med kærlighed” er LSSVI nu den største private sociale forsorgsinstitution i Virgin Islands og fortsætter nu i sit andet århundrede sin mission der fastholder kristen kærlighed og omsorg.

Lær mere om Lutheran Social Services of the Virgin Islands ved at bestille et eksemplar af deres historie: “It All Began with Children: The First Century of Queen Louise Home for Children and Lutheran Social Services” ( Det hele begyndte med børn: Det første århundrede af Dronning Louises Børnehjem og den lutheranske socialforsorg).

$ 13
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Billing Details

Donation Total: $13

Hvis bogen bestilles fra Danmark, er forsendelsen desværre $10, så prisen er derfor $20.